гарантований платіжКомпанія Сhandi пропонує співробітництво на взаємовигідних умовах і робить все для того, щоб робота з нами була легкою та приємною. І це не просто слова.

Ми раді запропонувати нашим оптовим клієнтам принципово новий спосіб розрахунку - “Гарантований платіж”, який дозволяє отримати Ваше замовлення без попередньої передоплати.

Що таке “Гарантований платіж” і як ним скористатися?

Послуга “Гарантований платіж” була запроваджена ПриватБанком у травні 2013. Як стверджує заступник голови банку В. Яценко, це значно вигідніше кредитів та допоможе власникам бізнесу розвивати свою справу.

Отже, схема “Гарантованого платежу” виглядає наступним чином:

Уявимо, що Ви зацікавлені у великому замовленні. Наприклад, хочете замовити фарби для волосся, натуральні шампуні, олії для волосся, натуральні мила і тд. Але наразі із якихось причин Ви не можете провести оплату. Це не привід відмовлятися від замовлення або скорочувати його об'єм, адже послуга “Гарантований платіж” дозволяє оплатити ваше замовлення (як частково, так і повністю) за рахунок ліміту фінансування, що надається банком під 4% річних. Ви просто визначаєте дату платежу, а банк бере на себе зобов'язання, що платіж буде погашено вчасно. Таким чином, виплата за замовлення відбувається у визначений Вами час.

Чому це вигідно?

Як було зазначено вище, “Гарантований платіж” дозволяє почати спочатку отримати товар, а уже потім розрахуватися за нього у обраний Вами день. Таким чином, Ви спочатку отримуєте прибуток, а потім сплачуєте за замовлення. Це дозволить Вам значно розширити Ваш асортимент та придбати більшу кількість товарів, що в свою чергу принесе Вам прибуток.

Як почати користуватись послугою?

Щоб почати розраховуватися гарантованими платежами, не потрібно докладати особливих зусиль. Все, що Вам потрібно - стати клієнтом “ПриватБанку” із відкритим розрахунковим рахунком та мати доступ до Приват24 для бізнесу.

Усі подробиці про послугу “Гарантований платіж” Ви зможете знайти на сайті “ПриватБанку”.

Ми відкриті до нових пропозицій та зробимо усе можливе для того, щоб співробітництво з нами було комфортним та приємним.

Добавить коментарий