Ми вважаємо, що найважливішим показником для косметики, в першу чергу, є якість продукції, а не дорога упаковка. Тому для упаковки косметики ТМ Chandi ми використовуємо матеріали, що є результатом вторинної переробки сировини — картон та крафт.

Косметична продукція Chandi надходить в Україну в герметичній технічній упаковці, щоб у тривалій дорозі її натуральні складники зберегли усі свої властивості. А ми, завдяки цьому, можемо гарантувати Вам високу якість продукції Chandi. І вже в Україні ми пакуємо косметику в картонну та крафтову упаковку.

І для цього у нас є декілька причин:

По-перше, компанія Chandi вже з першого дня свого створення обрала стратегію «З турботою про природу». У цьому ми всі є однодумцями, адже вважаємо, що не маємо права забруднювати середовище шкідливими видами упаковки. Картонні та крафтові упаковки є найбільш безпечними у виробництві та переробці. Тому продукція ТМ Chandi - це поєднання вікових східних секретів краси та сучасних європейських стандартів безпечного способу пакування.

По-друге, екологічні картонні та крафт-упаковки забезпечують надійне зберігання та захист самої продукції протягом тривалого часу, адже упаковка не містить шкідливих речовин.

По-третє, така упаковка є недорогою, а тому ми приділяємо велику увагу вдосконаленню якості самої продукції. Отже, ціна на косметику Chandi лишається помірною завдяки доступній ціні упаковки. Для нас дуже важливим аспектом є те, що наш клієнт купує лише якісний продукт, а не сплачує за дорогу упаковку, рекламні та іміджеві кампанії. Адже найкращою рекламою для нас є позитивні відгуки покупців.

Добавить коментарий